Переобладнання сівалок під внесення рідких добрив

ВАРІАНТИ ПЕРЕОБЛАДНАННЯ.

1. Насосна система з ручним регулюванням.

У даній системі норма внесення задається краном та задається перед початком посіву без можливості регулювання під час висіву.

Комплектність: 12В електричний насос, кран регулювання тиску (регулюючий клапан), датчик розташування сівалки, манометр, форсунки, комплект дроселюючих шайб, крани, фільтри, шланги різних діаметрів, штуцери, фітинги, метизи, затяжки.

ПеревагиНедоліки
Не висока вартість* немає регулювання норми витрати під час посіву
* відсутній контроль внесення добрив по форсункам

2. Насосна система з автоматичним регулюванням.

Дана система калібрується перед посівом і надалі під час посіву автоматично підтримує норму внесення добрив, реагуючи на зміну швидкості сівалки. Це класична автоматизація, яку пропонують більшість компаній по переобладнанню сівалок.

Комплектність: 12В електричний насос, ручний головний клапан, клапан зхисту від надлишкового тиску, електричний регулюючий клапан, витратомір (відслідковує невеликі витрати), контролер, що розташовується у кабіні трактора, герконовий датчик швидкості, манометр, форсунки, комплект дроселюючих шайб, крани, фільтри, шланги різних діаметрів, штуцери, фітинги, метизи, затяжки.

ПеревагиНедоліки
Автоматичне регулювання норми внесення добрив * відсутній контроль внесення добрив по сошникам
* велика кількість електричних компонентів (зниження надійності в польових умовах)
* висока вартість обслуговування
* низька можливість ремонту у польових умовах.

3. Насосна система Agxcel (USA)

Головна особливість насосної системи від Agxcel – можливість контролювати під час посіву як загальну витрату добрив, так і витрати на кожний сошник, відслідковуючи його стан на забруднення чи витік. Великою перевагою є те, що контроль здійснюється не електронікою (яка має властивість до поломок в польових умовах), а звичайна механіка на принципі гідродинаміки, що відрізняється високою надійністю. Не зважаючи на зовнішню простоту, дана система рахується однією з найкращих у США. Мінімальна кількість електроніки дозволяє обладнанню працювати тривалий термін (при правильному обслуговуванні та зберіганні).

Ще одна перевага – підходить як для холдингів, так і для не великих господарств. Система поставляється у максимально зібраному вигляді, що дозволяє споживачу провести її самостійний монтаж.

ПеревагиНедоліки
* візуалізація витрат по кожній форсунці
* висока надійність
* простота в налагодженні та обслуговуванні
* підходить до всіх видів сівалок, культиваторів
* максимально зібраний комплект (можливість самостійного монтажу)
* можливість використовувати низькі норми внесення від 25 л/га
* відносно висока вартість

За додатковою інформацією, консультаціями, замовленнями звертайтесь за телефонами:

ТОВ «Агровіо Україна»

Тел.: 095 568 23 65

Також до Вашої уваги представляємо ряд відеороликів по монтажам навісного обладнання для ультралокального внесення рідких стартових добрив нашими спеціалістами в господарствах по всій Укріані:

ТОВ «Агровіо Україна»

Тел.: 095 568 23 65