Квантум Копперфілд

Категорія: Добрива Квантум, Функціональні мікродобрива

Виробник: Quantum

Концентроване мідне мікродобриво з вираженою антибактеріальною та фунгіцидною дією. Містить спеціальний біоактивний органічний комплекс міді (інноваційна розробка компанії «Квадрат»). Застосовуються для позакореневого підживлення чутливих до дефіциту міді культур, також з метою профілактики та захисту від бактеріальних та грибкових хвороб.

Хімічний склад та властивості:

Cu
9,3% (93 г/л)

pH - 7,0-7,7. Густина - 1,23 - 1,28 кг/л.

Дія і вплив мікродобрива

Препарат містить спеціальний біоактивний органічний комплекс міді, застосовується з метою:

  • профілактики дефіциту міді в тканинах рослин;
  • підвищення стресостійкісті рослин за рахунок стимуляції синтезу лігніну та
  • зміцнення клітинних стінок;
  • профілактики та захисту від ураження рослин патогенними організмами.

При змішуванні з водою, утворюється суспензія з малим розміром часточок міді, яка забезпечує рівномірне покриття робочим розчином, кращий контакт міді з листовою поверхнею та вищу фунгіцидну та бактерицидну активність.

Квантум КопперФілд характеризується контактною фунгіцидною та бактерицидною дією проти широкого спектру збудників хвороб. Препарат забезпечує захисну профілактичну дію проти фітофторозу, парші, альтернаріозу, пероноспорозу, антракнозу та інших патогенів. Ефективний проти бактеріальних хвороб.

Культура Хвороби Норма витрати, л/га
Пшениця, овес, ячмінь Гельмінтоспоріоз, септоріоз, фузаріози 2,5
Кукурудза Стеблові гнилі, плямистість листя, бактеріальні гнилі, бактеріальне в’янення (вілт) 2,5
Озимий і ярий ріпак, гірчиця Пероноспороз або несправжня борошниста роса, Бактеріоз коренів ріпаку, кільцева плямистість 2,5
Соя, горох Звичайна та бактеріальна плямистість, іржа сої, аскохітоз гороху, бактеріальний опік гороху 2,5-3,0
Цукровий, кормовий, столовий буряк Несправжня борошниста роса або пероноспороз, іржа 2,5
Томати Бактеріальне в'янення та виразка, бактеріальні плямистості, альтернаріоз, септоріоз, фітофтороз, кутаста плямистість листя 2,5
Перець Бактеріальна плямистість, бактеріальний рак 2,5
Гарбузові (огірки, дині, гарбуз, кавун та ін.) Несправжня борошниста роса або пероноспороз, бактеріальні плямистості 2,5
Картопля Альтернаріоз, фітофтороз картоплі 2,5
Виноград Мілдью (несправжня борошниста роса), оїдіум 2,5-5,0
Зерняткові (яблуня, груша, айва) Парша 2,5-5,0
Кісточкові (абрикос, персик, черешня, вишня, слива) Дірчаста плямистість, парша абрикосу, бактеріальний рак, фітофтороз та гниль кори персику 2,5-5,0
Суниця Плямистість листків, сіра гниль 2,5
Горіхи Бактеріальний опік 2,5-5,0

Можливе сумісне внесення Квантум КопперФілд разом із засобами захисту рослин та іншими добривами, за винятком фосфоровмісних препаратів та продуктів, які утворюють кислу реакцію бакової суміші.

Наведені рекомендації не є вичерпними, враховуючи широкий спектр можливих варіантів застосування препарату, можливе його використання в інший спосіб. У разі потреби рекомендується звертатися за консультацією до виробника.

Позакореневе підживлення.

В умовах дефіциту міді (зокрема за результатами візуальної чи лабораторної діагностики),для всіх культур (особливо для плодово-ягідних та овочевих) рекомендується виконувати повторні обробки з інтервалом 7-10 днів. Для досягнення кращих результатів, рекомендуємо виконувати підживлення в комплексі з іншими препаратами згідно з технологічними схемами для відповідної культури.

Грунтове внесення (технологія In-Furrow).

Можливе сумісне застосування Квантум ПЛАТІНУМ з рідкими стартовими добривами Квантум Діафан в нормі 1-3 л/га.

Увага!

Квантум КопперФілд володіє вираженою профілактичною та захисною дією, особливо при перших ознаках прояву інфекції, однак не є фунгіцидом! У разі високого рівня зараженості та інтенсивного поширення патогенів, рекомендується застосовувати додаткові засоби захисту рослин специфічної дії.