Еффективність рідких стартових добрив

Еффективність рідких стартових добрив вже неодноразово було доведено, але компанія ТОВ «АГРОВІО УКРАЇНА» щоразу намагається надавати допомогу та консультувати своїх партнерів для збільшення врожаю.

Слід зазначити, що консультації – це не дистанційний процес, а «живе спілкування з землею та врожаєм».

Саме тому, 10.06.2022 в господарстві СВК «Токарі» Лохвицького району Полтавської області досліджували застосування рідких стартових добрив КВАНТУМ ДІАФАН на посівах соняшнику та кукурудзи, в тому числі з додаванням цинку.

Були присутні представники господарств Зіньківського та Лохвицького районів.

В цьому сезоні рідкі стартові добрива КВАНТУМ ДІАФАН застосовувалися на полях соняшнику та кукурудзи, тим більше було цікавим оглянути результати, враховуючи холодну та затяжну весну.

Результати надзвичайно обнадійливі: завдяки добривам посіви кукурудзи та соняшнику мають розвинену кореневу систему та дружні всходи. Прогнозуємо гарний врожай.

Цікавим було спілкування фахових спеціалістів, по результатам огляду полів, висновок однозначний - в сьогоднішніх умовах потрібно використовувати рідкі стартові добрива КВАНТУМ.

Особливу подяку висловлюємо директору СВК «Токарі» Бондару Миколі Митрофановичу, за теплу зустріч, змістовну розповідь та професіоналізм.

Бажаємо всім перемоги, здоров’я та гарних врожаїв !